Idrissi duidelijk over Ajax-move: 'Ga Sevilla niet inruilen voor Russische club'

Idrissi duidelijk over Ajax-move: 'Ga Sevilla niet inruilen voor Russische club'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 10:19ma 22-02-2021 om 10:19

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 10:22ma 22-02-2021 om 10:22

Oussama Idrissi heeft bewust gekozen voor een verhuurperiode bij Ajax. De 24-jarige vleugelspeler stelt dat hij Sevilla niet wilde inruilen voor de eerste de beste club.

"Ik ga niet een fantastische club als Sevilla na een half jaar inruilen voor een club uit Rusland of Turkije, met alle respect", vertelt Idrissi voor de camera van ESPN. Het maakt de Marokkaan dan ook weinig uit dat hij elders waarschijnlijk meer speelminuten kan maken. "Als Ajax aanklopt met een goed plan, waarin je goede ploeggenoten om je heen hebt, waar er goed voetbal wordt gespeeld en waar je af en toe speeltijd krijgt, dan maakt dat me blij. Als alles meezit spelen we nog een stuk of twintig wedstrijden. Dan krijg ik mijn minuten wel."

Idrissi is vastberaden om zijn meerwaarde te laten zien in Amsterdam. "Het idee is om bij te dragen aan het 35ste kampioenschap van Ajax. Op welke manier dat is, dat is aan de trainer. Ik train keihard en weet wat ik kan betekenen voor het elftal. Dat moet ik laten zien op trainingen en tijdens wedstrijden. In hoeveel minuten dat resulteert, daarvoor moet je bij meneer Ten Hag zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws