Geen moeite met Feyenoord-loonoffer: 'Als we kunnen helpen, doen we dat graag'

Geen moeite met Feyenoord-loonoffer: 'Als we kunnen helpen, doen we dat graag'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 19:31ma 22-02-2021 om 19:31

Waar een aantal Feyenoord-spelers moeite heeft om een tweede loonoffer te accepteren, geldt dat voor Francesco Antonucci absoluut niet. De Belg, op dit moment op huurbasis actief bij FC Volendam, stelt 'dat het nodig is'.

Antonucci wordt gevraagd naar de huidige financiële situatie van Feyenoord en geeft eerlijk toe dat een loonoffer voor hem geen enkel probleem is. Een aantal Feyenoord-spelers onderzoekt naar verluidt of er een mogelijkheid is om juridische stappen te ondernemen tegen het besluit, maar daar lijkt Antonucci niet van op de hoogte.

"We moeten dit gewoon met alle spelers doen", is Antonucci duidelijk voor de camera van NH Sport. "Ik vind het goed voor de club. Het is nodig, een moeilijke periode voor iedereen. Als we kunnen helpen, doen we dat graag", stelt Antonucci, die begrijpt dat Feyenoord veel inkomsten misloopt nu er geen supporters bij de wedstrijden aanwezig zijn. "Er zit altijd heel veel publiek, het is echt een moeilijke periode. Iedereen begrijpt dat, iedereen is goed bezig met de club en wil de club helpen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws