Jansen heeft nieuw doel met AZ: 'Een aantal weken geleden was dat Feyenoord'

Jansen heeft nieuw doel met AZ: 'Een aantal weken geleden was dat Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 20:07zo 28-02-2021 om 20:07

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 20:14zo 28-02-2021 om 20:14

Pascal Jansen wil met AZ de achtervolging inzetten op PSV. Door de overwinning op Feyenoord staan de Alkmaarders stevig op de derde plek en komt PSV in zicht op de ranglijst.

"PSV is de eerstvolgende die we willen pakken", vertelt een tevreden Jansen bij ESPN. "Een aantal weken geleden was dat Feyenoord, maar daar nemen we nu iets meer afstand van. De komende week spelen we ook weer een mooie wedstrijd tegen Vitesse, die we ook op afstand kunnen zetten. Dat moet eerst allemaal gebeuren, maar ons target blijft PSV. Die willen we nu inhalen."

Jansen wilde Feyenoord anders bestrijden dan eerder dit seizoen. "We hadden vandaag de intentie om de wedstrijd wat minder op en neer te laten gaan dan in Rotterdam. Dat is deels gelukt, maar niet helemaal. Beide hebben we goede selecties en spelers op het veld staan. Dan ben ik achteraf wel blij dat je zo'n wedstrijd ziet als vandaag, en dat wij aan de goede kant staan."

AZ bezet nu met 49 punten de derde plek in de Eredivisie. De Alkmaarders hebben twee punten minder dan nummer twee PSV. De marge met nummer vier Vitesse bedraagt vier punten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws