Perez met stomheid geslagen door Haller-opmerking Bruggink: 'Barça, kom op zeg'

Perez met stomheid geslagen door Haller-opmerking Bruggink: 'Barça, kom op zeg'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 13:54ma 01-03-2021 om 13:54

ESPN-analisten Arnold Bruggink en Kenneth Perez worden het niet eens over Sébastien Haller. Volgens Bruggink kan de Ajax-spits mee bij FC Barcelona, maar Perez gelooft daar niets van.

Bruggink ziet gelijkenissen tussen Haller en Chelsea-spits Olivier Giroud. "Die wordt ook een beetje onderschat", aldus de ESPN-analist. "Ik vind Haller nog completer en een echte atleet. Ajax heeft heel goed ingeschat dat Haller een harde werker is en niet binnenkomt met de houding: ik zal het allemaal even laten zien."

Het stokpaardje van Perez is dat Haller snelheid tekort komt voor de absolute top. "Ik vind hem nog best wel snel", schuift Bruggink dat argument terzijde. "Lewandowski en Haaland zijn absolute top, maar daarna komt een best grote groep waar Haller bijhoort. Ik zat te denken... Barça heeft Martin Braithwaite: wat hij doet, kan Haller ook."

"Arnold, kom op zeg. Barcelona...", reageert Perez. "Haller is niet snel, Braithwaite wel. Dát is het verschil. Hij speelde nu gewoon in een jeugdige competitie met een team dat veel beter is dan de rest."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws