Breaking news

LIVE: Ten Hag wisselt Klaassen, worstelend Ajax op zoek naar tweede goal

Haller past bij Ajax: 'Ik zat te denken dat het nog nooit zo makkelijk is geweest'

Haller past bij Ajax: 'Ik zat te denken dat het nog nooit zo makkelijk is geweest'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 13:53za 27-02-2021 om 13:53

Sébastien Haller staat na zijn eerste tien wedstrijden voor Ajax op zeven doelpunten en vijf assists. De Frans-Ivoriaanse spits lijkt snel gewend te zijn geraakt aan zijn nieuwe club en dat heeft volgens hem met meerdere zaken te maken.

Het gaat Haller allemaal prima af in de Eredivisie en in het bekertoernooi. "Gisteren zat ik nog te denken dat ik bij deze club de minste moeite heb gehad om me aan te passen", zegt de aanvalsleider van de Amsterdammers tegen Ajax TV. "Ik kende natuurlijk al een paar mensen en het land ook, dus het was eenvoudiger om hier te settelen."

Het aanvallende spel van de koploper van de Eredivisie is ook op het lijf van de Ivoriaanse Fransman geschreven. "Maar ik denk dat dat voor iedere spits wel geldt. Je krijgt hier veel goede ballen en kansen om doelpunten te maken. Dat wil iedere aanvaller wel."

Feit is in ieder geval wel dat Haller na tien wedstrijden al bij twaalf doelpunten betrokken was. Dat wil hij in de uitwedstrijd tegen PSV een vervolg gaan geven. "Ik ben natuurlijk heel blij met die statistieken. Ik voel me op het veld, in de kleedkamer en in deze stad echt heel fijn. Ik zit goed op mijn plek."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws