Haller: 'Dat vindt Ten Hag niet leuk, maar kan wel zeggen dat hij geobsedeerd is'

Haller: 'Dat vindt Ten Hag niet leuk, maar kan wel zeggen dat hij geobsedeerd is'

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 07:46zo 28-02-2021 om 07:46

Sébastien Haller dankt zijn goede start bij Ajax mede aan Erik ten Hag en Dusan Tadic. De Franse spits werkte bij FC Utrecht al samen met de trainer van de Amsterdammers, met wie hij dan ook een goede band heeft.

"Ik kan het woord dat op het puntje van mijn tong ligt niet uitspreken. Dat vindt hij niet leuk", lacht Haller in gesprek met Ajax TV. "Maar ik kan wel zeggen dat hij geobsedeerd is. Op een goede manier, uiteraard. Hij is geobsedeerd door het spelletje, door voetbal en de tactiek. Zelfs na de wedstrijd tegen Sparta. We wonnen met 4-2, iedereen zou blij moeten zijn, maar hij was dat niet. Zo zit hij in elkaar. Hij praat graag over tactiek en hij is perfectionistisch. Voor een speler is het fijn als iemand zo over voetbal praat, het geeft je handvatten."

Haller was in tien officiële duels voor Ajax al goed voor zeven goals en vijf assists. Hij is onder meer blij met de wisselwerking met Tadic. "Ik ben blij dat we nu al een goede band hebben. Het is fijn om met hem te spelen, want hij weet me altijd goed te bedienen. Daarna is het aan mij de taak om af te ronden. Ik spreek veel met hem om die connectie te versterken. Samen kunnen we mooie dingen doen. Ik ben blij dat we elkaar nu al zo goed weten te vinden."

Haller en Ajax nemen het zondag op tegen PSV. De aftrap in Eindhoven is om 14.30 uur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Hoe gaat PSV-Ajax eindigen?

PSV wint
21%
Ajax wint
63%
Gelijkspel
15%
(4861 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws