'PSV is genaaid door de VAR... Kom op nou, die Martínez, was dat geen rood?'

'PSV is genaaid door de VAR... Kom op nou, die Martínez, was dat geen rood?'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 18:25ma 01-03-2021 om 18:25

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 18:41ma 01-03-2021 om 18:41

Barry van Galen en Piet Keur hebben genoten van de Eredivisie-toppers van zondagmiddag. Keur begrijpt niets van de beslissing om Lisandro Martínez te laten staan na een overtreding op Eran Zahavi en genoot, net als Van Galen, van het opstootje tussen Denzel Dumfries en Dusan Tadic.

In de slotfase van de wedstrijd tussen PSV en Ajax gebeurde er voldoende. Keur is duidelijk in zijn oordeel. "PSV is genaaid door de VAR... Dat meen ik echt. Kom op nou, die Martínez. Was dat geen rood? Tuurlijk wel", begint hij in Bakkie Pleur van NH Sport.

De 'day after' ging het vooral over de ruzie tussen Dumfries en Tadic. De Ajax-aanvoerder zou wat geroepen hebben over de moeder van Dumfries, die daar op zijn beurt niet van gediend was. "Ik vond het wel mooi om te zien, een beetje strijd", reageert Van Galen op het moment. Keur is het ermee eens. "Je had ze moeten laten gaan, dat vind ik leuk. Allemaal opgefokt. Dat was vroeger ook zo, van: hou me tegen!"

In Alkmaar was AZ later op de middag te sterk voor Feyenoord. "AZ was in de tweede helft heer en meester. Feyenoord is niet meer gevaarlijk geweest", stelt Keur. Van Galen genoot vooral van de prestatie van Myron Boadu. "Boadu was weer ouderwets op dreef. Als je drie goals maakt tegen Feyenoord, twintig jaar oud, dat vind ik wel een prestatie. Dat is klasse."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

In wiens kamp zit jij?

Dumfries
36%
Tadic
64%
(4781 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws