BILD pakt uit met Harroui-nieuws: 'Wordt HIJ de nieuwe Davy Klaassen?'

BILD pakt uit met Harroui-nieuws: 'Wordt HIJ de nieuwe Davy Klaassen?'

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 21:08do 04-03-2021 om 21:08

BILD heeft donderdagavond groot uitgepakt met nieuws over Abdou Harroui. De 23-jarige Spartaan staat volgens de toonaangevende Duitse krant in de belangstelling van Werder Bremen.

'Wird ER der neue Klaassen?', wordt hij de nieuwe Davy Klaassen, kopt BILD. Werder Bremen – vorig seizoen op het nippertje aan degradatie ontsnapt, inmiddels de nummer twaalf van Duitsland – raakte Klaassen in oktober kwijt aan Ajax, maar wil zich nu opnieuw versterken met een in Nederland geboren middenvelder. Harroui zou na dit seizoen de overstap naar het Weserstadion moeten maken.

De 23-jarige Leidenaar met Marokkaanse roots staat nog tot medio 2022 onder contract op Het Kasteel: Sparta heeft dus nog één kans om een transfersom te vangen voor zijn jeugdproduct. Dat Harroui na dit seizoen een transfer maakt, lijkt onafwendbaar. De Jong Oranje-international heeft al meerdere malen de wens uitgesproken om een stap te maken. FC Groningen was eerder dit seizoen concreet en ook Club Brugge volgde hem, maar Sparta wilde tot dusver niet meewerken aan een vertrek.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Harroui al toe aan de Bundesliga?

Ja
52%
Nee
48%
(1343 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws