Boulahrouz mist onmisbare schakel bij Feyenoord: 'Als topclub moét je dat hebben'

Boulahrouz mist onmisbare schakel bij Feyenoord: 'Als topclub moét je dat hebben'

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 09:20za 06-03-2021 om 09:20

Laatste update: zaterdag 6 maart 2021 om 11:41za 06-03-2021 om 11:41

De onrust bij Feyenoord is volgens oud-voetballer Khalid Boulahrouz zeer eenvoudig te verklaren. 'De Kannibaal' stelt dat de Rotterdammers niet mee kunnen doen in de top van de Eredivisie voordat er een scorende spits naar de havenstad komt.

Het slechte veldspel, de problemen rondom het salaris van de selectie, de scherpe verhouding tussen trainer Dick Advocaat en de spelersgroep: allemaal zaken die zorgen voor onrust bij Feyenoord, maar volgens Boulahrouz is het ontbreken van één ding het allerbelangrijkste probleem van de Rotterdammers. "Wat een nog veel grote probleem is bij Feyenoord is het ontbreken van een scorende spits. Een spits die het team door moeilijke periodes heen kan slepen", vertelt de oud-verdediger aan tafel bij FC Rijnmond.

"In de volksmond is er een top-drie, en daar hoort Feyenoord bij. Als topclub moet je een spits hebben die minimaal vijftien goals maakt. Dan doe je bovenin mee. Nu zijn ze te afhankelijk van het collectief. Maar als dat een keertje een offday heeft, wordt het lastig", rondt Boulahrouz zijn analyse af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws