Saillante overstap van Seuntjens is bijna rond: 'Goede gesprekken gevoerd'

8 maart om 21:50
Laatste update: 9 maart om 06:02

Ralf Seuntjens lijkt zijn loopbaan na dit seizoen te gaan vervolgen bij NAC Breda. De spits van De Graafschap heeft een verkennend gesprek gevoerd met de Parel van het Zuiden en volgens Maurice Steijn, trainer van NAC, ziet het er goed uit.

'The Seun of God' liet zondagavond na de 1-0 thuiszege op FC Eindhoven al weten dat hij met promotieconcurrent NAC sprak en ook Steijn draait niet om de hete brij heen. "Wij willen hem graag naar Breda halen en we denken ook dat het haalbaar is", vertelt de trainer bij ESPN. "Ralf is transfervrij na dit seizoen en we hebben een heel goed gesprek gehad, waar ik een goed gevoel over aan heb gehouden."

Er bestaat goede hoop dat de spits uit Breda eindelijk voor de club uit 'zijn' stad zal gaan spelen. "Hij hield er ook een goed gevoel aan over, dus ik hoop dat hij voor NAC kiest", laat Steijn optekenen. "Het maakt voor hem ook niet uit of we dan in de Eredivisie of in de Keuken Kampioen Divisie spelen, ook als hij zou promoveren met De Graafschap."

Uit de woorden van de Haagse oefenmeester van NAC kan opgemaakt worden dat een deal niet lang meer op zich kan laten wachten. "Er zijn nog geen handtekeningen gezet, maar we hebben goede gesprekken gehad en ik heb er alle vertrouwen in dat hij naar Breda komt."