Keeperstrainer Fortuna heeft spijt van appje: 'Maar mijn intenties waren goed'

Keeperstrainer Fortuna heeft spijt van appje: 'Maar mijn intenties waren goed'

Gepubliceerd: dinsdag 9 maart 2021 om 08:36di 09-03-2021 om 08:36

Sieb Dijkstra heeft nog steeds een hoge pet op van de trainer Sjors Ultee. De twee kwamen in aanvaring na de heuse keeperssoap rond Piet Velthuizen bij Fortuna Sittard.

De keeperstrainer van de Limburgers had geen contact meer met Ultee. "'Dat snap ik ook wel. Hij zal erg geschrokken zijn van zichzelf. Zoals hij naar mij reageerde, dat past gewoon niet bij hem", zegt Dijkstra tegen Voetbal International. "Daarom zit ik er ook zo mee in mijn maag. Ik had Sjors heel hoog zitten, was tegen iedereen juist lyrisch over hem."

"Daarom was ik zo van slag over de manier waarop hij me vorige week behandelde. Ondanks alles vind ik hem nog steeds een lieve man en een heel goede trainer", vervolgt Dijkstra. "Dat hij uitzonderlijke kwaliteiten heeft, staat als een paal boven water. Sjors blijft niet lang bij Fortuna, míts hij hiervan heeft geleerd. En dat denk ik wel. Hij heeft deze situatie gewoon totaal verkeerd ingeschat. Dit gaat hem geen tweede keer overkomen."

Dijkstra heeft geen spijt van zijn uitlatingen, maar wel van zijn appje naar Fortuna-eigenaar Isitan Gün. "Al waren mijn intenties goed. Ik wilde Sjors helemaal geen mes in zijn rug steken. Maar ik voelde me compleet genegeerd." Hij hoopte 'de boel uit te praten'. "Het is helaas een beetje anders gelopen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws