'Agent van Ronaldo spreekt met Real Madrid over sensationele terugkeer'

12 maart om 10:33

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo, sprak met Real Madrid over een terugkeer van de Portugees. Met dat bericht pakken El Chiringuito, een Spaans televisiestation, en sportkrant Marca uit op vrijdagochtend.

Na de uitschakeling van Juventus in de Champions League, door toedoen van FC Porto, gonst het van de geruchten rond de Portugese superster. Zijn forse salaris zou de Italianen zwaar op de maag liggen en dus zouden zij niet onwelwillend tegenover een vertrek van Ronaldo staan. Zelf is de aanvaller gedesillusioneerd na weer een sof in het miljardenbal en overweegt hij zijn opties.

Een terugkeer naar Real Madrid, de club waar hij de Cup met de Grote Oren maar liefst drie keer de lucht in mocht steken, behoort daarbij tot de mogelijkheden. El Chiringuito meldt dat agent Mendes al in gesprek is met De Koninklijke om een eventuele terugkeer naar de Spaanse hoofdstad te bespreken en ook Marca ziet een sensationele comeback van CR7 wel gebeuren.

De krant weet dat een terugkeer al langer in het hoofd van de Portugees speelt, omdat hij niet gelukkig is in de Serie A en het schandalig vindt dat Juventus tien punten achter staat op koploper Internazionale. Bij Real zou hij terugkomen op bekende grond en er valt te lezen dat in het voetbal 'nou eenmaal alles kan gebeuren'.