Kraay jr. zet vraagtekens bij Drommel-nieuws: "Een slechte zet van PSV"

12 maart om 19:24

Het verrast Hans Kraay jr. dat vrijdag naar buiten is gekomen dat Joël Drommel een persoonlijk akkoord heeft bereikt met PSV. De clubs zijn er echter nog niet uit.

Meerdere media meldden dat PSV en Twente elkaar nog moeten zien te vinden. "Het is een goede keeper, maar ik vind het een slechte zet van PSV", zegt Kraay jr. bij ESPN. "Mijn vader (Hans Kraay sr, red.) heeft bij Ajax en PSV gewerkt en zei altijd: het is ongelooflijk slecht dat je naar buiten brengt dat je rond bent met een speler. Twente kan nu vragen wat ze willen. Als je rond bent met een speler, laat je dat niet snel meer lopen."

Kraay jr. denkt wel dat Drommel het niveau van PSV aankan, al is hij ook kritisch. "Hij is beter dan Mvogo, maar niet drie à vier miljoen beter dan Lars Unnerstall. Ik vind dat een hele goede keeper. Ik hoop dat Drommel zeker weet dat Mvogo weggaat, want ik zou de strijd niet met hem aan willen gaan. Mvogo is het paradepaardje van Schmidt. Ik neem aan dat Drommel daar wel naar gevraagd heeft."

Drommel was ook in gesprek met Ajax. Maar de club besloot niet concreet te worden voor de doelman van Twente. "Ik had verwacht dat hij de opvolger zou worden van Andre Onana. Maar het kan zomaar zijn dat hij volgend seizoen nog bij Ajax speelt", doelt Kraay jr. op de dopingschorsing.