De Graafschap-voorzitter slingert bijzondere tweet de wereld in: 'Fuck Steijn!'

13 maart om 11:43
Laatste update: 13 maart om 11:46

De situatie rond Ralf Seuntjens is inmiddels gepasseerd, maar het moddergooien tussen De Graafschap en NAC Breda gaat inmiddels rustig door. NAC-directeur Mattijs Manders is niet te spreken over een bijzondere tweet van De Graafschap-voorzitter Martin Mos.

De afgelopen week stond in het teken van de transfer van Seuntjens, die De Graafschap na dit seizoen inruilt voor NAC. Eerstgenoemde club was niet blij met de timing van het nieuws en de manier waarop NAC-trainer Maurice Steijn zich bij ESPN uitliet over de situatie-Seuntjens. Steijn rekende erop dat de spits de move zou maken. Ondanks alle onrust wist De Graafschap het duel met Telstar last-minute te winnen en dat zorgde voor een vreugde-explosie bij Mos. 

'YES!!! Love my club!! Fuck Steijn!', slingerde Mos de wereld in. Hij twitterde daarna nog een aantal dingen waardoor vraagtekens kunnen worden gezet bij de toestand van Mos op dat moment. Supporters denken dat hij gedronken had. 

'Ik heb een uitstekende relatie met De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp. Ook hebben supporters van onze clubs een goede band. Ook zullen wij De Graafschap met alle égards ontvangen in Breda. Maar een voorzitter die zich op deze manier uitlaat heb ik moeite mee', laat NAC-directeur Manders op zijn beurt weten.

Detail: De Graafschap en NAC treffen elkaar op 28 maart. De clubs hadden het eerder dit seizoen met elkaar aan de stok, omdat De Graafschap-trainer Mike Snoei vermoedde dat NAC misbruik maakte van de corona-situatie.