Idrissi: 'Ik denk dat er bij Sevilla veel meer betere spelers zijn dan bij Ajax'

Idrissi: 'Ik denk dat er bij Sevilla veel meer betere spelers zijn dan bij Ajax'

15-03-2021 13:14
136

Oussama Idrissi heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen speelt. Ajax huurt de 25-jarige aanvaller van Sevilla en trainer Erik ten Hag heeft nooit uitgesloten dat hij ook na de zomer Ajacied is.

Gevraagd naar zijn toekomst houdt Idrissi zich op de vlakte. "Het is nog te vroeg voor mij om daaraan te denken of er uitspraken over te doen", zegt hij tegen ESPN. "Er zijn drie partijen die daar invloed op kunnen hebben en daar ben ik de laatste in. Ik kan geen uitspraken doen over wat ik wel of niet wil."

Wedden

Meer odds

Idrissi koos in de winterse transferperiode eieren voor zijn geld, nadat hij bij Sevilla - mede door blessures - amper een kans kreeg. Bij Ajax wordt op hoger niveau getraind, vertelde de oud-speler van Feyenoord, FC Groningen en AZ vorige week aan Het Parool.

"Ik denk dat er bij Sevilla veel meer betere spelers zijn", voegt Idrissi eraan toe na zijn invalbeurt tegen PEC Zwolle. "De nummers één tot en met achttien zijn goed. Bij Ajax is het meer een opleidingsploeg. Bij Sevilla worden er elk seizoen voor veertig, vijftig miljoen aan spelers binnengehaald. Dat is toch een andere uitgangspositie als club."