Heerenveen denkt over aanbod clubiconen: 'Ben benieuwd naar hun verhaal en idee'

Heerenveen denkt over aanbod clubiconen: 'Ben benieuwd naar hun verhaal en idee'

24-03-2021 18:21 Laatste update: 19:28
8

Cees Roozemond weet nog niet of hij Riemer van der Velde en Foppe de Haan, clubiconen van sc Heerenveen, een stem gaat geven in het bestuur van de club. Het duo wil graag inspraak in de toekomst van Heerenveen. 

Van der Velde heeft recent het verzoek voor een gesprek met de clubleiding neergelegd. Door het vertrek van voormalig technisch directeur Gerry Hamstra en de zorgen over de financiële situatie van Heerenveen, willen De Haan en Van der Velde nu opnieuw een poging wagen om de club te helpen.

Roozemond durft alleen nog niet te zeggen of hij De Haan en Van der Velde daadwerkelijk een stem gaat geven binnen het bestuur. "Dat is op de zaken vooruitlopen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Deze week gaan we rond de tafel, ik ben benieuwd naar hun verhaal en idee. Eerder dan dat kan en wil ik niets over zeggen."

Twee jaar geleden wilden Van der Velden en De Haan, samen met Gertjan Verbeek, Yme Kuiper en Tjisse Wallenda, ook helpen bij Heerenveen, doormiddel van een toekomstplan. Dat was voor de clubleiding van de huidige nummer tien van de Eredivisie toen geen optie.