Lof voor Ten Hag: 'Hij is geen allemansvriend die met je meelult, hij is puur'

Lof voor Ten Hag: 'Hij is geen allemansvriend die met je meelult, hij is puur'

Gepubliceerd: donderdag 25 maart 2021 om 18:06do 25-03-2021 om 18:06

Marc Overmars moet Erik ten Hag een nieuw contract aanbieden bij Ajax, zo vindt clubwatcher Freek Jansen. Volgens Jansen is Ten Hag een goede trainer en 'geen allemansvriend die met je meelult'.

"Ik vind Ten Hag echt een fantastische trainer", stelt Jansen in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Het allerbelangrijkste wat Overmars nu moet doen, is het contract van Ten Hag verlengen. Dat heeft hij namelijk echt afgedwongen. Hij heeft zo veel hobbels op de weg gehad... Hij kwam van buiten Amsterdam en dat is binnen Ajax echt nog ouderwets. Hij heeft ook spelers voor zich gewonnen, door heel strak zijn eigen aanpak te hanteren", stelt Jansen.

"Hij is geen allemansvriend die met je meelult", vervolgt Jansen. "Hij is puur en heeft geen vlotte babbel. Binnen de club lopen er heel veel mensen rond die vlotte babbeltjes hebben en het beter weten. Ten Hag heeft laten zien dat hij beter kan."

Jansen betwijfelt echter of Ten Hag ook in zou gaan op een contractaanbod van Ajax. "Er zit bij elke trainer een bepaalde houdbaarheidsdatum op. Als ik Ten Hag was en er kwam een mooie club voorbij... Als je na dit seizoen afscheid neemt met de dubbel en de halve finale van de Europa League, dan ga je als een koning weg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws