Huurling Druijf heeft nieuws voor AZ: Volgende week gaan we praten'

Huurling Druijf heeft nieuws voor AZ: Volgende week gaan we praten'

02-04-2021 10:00
18

Ferdy Druijf heeft het naar zijn zin in België, ondanks het feit dat hij vaak op de bank begint. De spits, door AZ verhuurd aan KV Mechelen, hoopt ook volgend seizoen actief te zijn in de Jupiler Pro League

Druijf maakte afgelopen week in een oefenwedstrijd tegen Lierse (5-1 overwinning) nog vier doelpunten. Hij hoopte bij Mechelen een basisplaats te veroveren. "Dat is nog niet echt gelukt, hè. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje als bij AZ. Daarvan baal ik. Ik had op meer kansen gerekend. Met vier basisplaatsen is het moeilijk om me te laten zien. Ik hoop op een kentering in de drie resterende duels", aldus Druijf bij Gazet Van Antwerpen.

Ondanks het gebrek aan speelkansen wil Druijf toch blijven. "In principe zeg ik ja. KV Mechelen is een ambitieuze club, met een leuke spelersgroep. Maar ik wil week in week uit spelen. Dat is het allerbelangrijkste. En ook de clubs moeten het eens worden over de transfersom."

De aankoopoptie van Druijf zou vrij hoog liggen. "Klopt. Maar, ik kan niet in de portemonnee van Mechelen kijken. Sportief directeur Tom Caluwé kwam vorige week naar me toe. Volgende week gaan we praten, dan hoor ik het wel. Ik weet evenveel als jullie", sluit de spits af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie