'Veel van hen dromen van een carrière die Arjen Robben gehad heeft'

'Veel van hen dromen van een carrière die Arjen Robben gehad heeft'

02-04-2021 17:15
21

Danny Buijs is blij dat Arjen Robben z'n gezicht weer heeft laten zien op de training van FC Groningen. De aanvaller werkt hard aan een comeback, al is daar nu nog geen sprake van. Het goede nieuws doet Buijs echter wel goed.

In het meest gunstige scenario zou Robben later deze maand zijn rentree kunnen maken voor Groningen. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dat niet speciaal voelt", zegt Buijs tegen Voetbal International.

"Aan de ene kant is hij gewoon een van de spelers, aan de andere kant is hij van exceptionele kwaliteit en is hij een groot voorbeeld voor onze jonge jongens", zegt Buijs. "Veel van hen dromen van een carrière als die hij gehad heeft. Het zou daarom heel mooi zijn als hij over een paar weken weer in een wedstrijd meespeelt."

Robben heeft de afgelopen periode hard gewerkt om weer op het veld te kunnen staan. Het doel is een rentree. "Of het over een week of pas over drie weken gaat gebeuren durf ik niet te zeggen, maar het moment dat hij weer in een wedstrijd kan spelen komt steeds dichterbij."