Raiola reageert op social media fel op gerucht: 'Nepnieuws verspreidt zich snel'

Raiola reageert op social media fel op gerucht: 'Nepnieuws verspreidt zich snel'

Gepubliceerd: maandag 5 april 2021 om 07:40ma 05-04-2021 om 07:40

Laatste update: maandag 5 april 2021 om 08:07ma 05-04-2021 om 08:07

Mino Raiola heeft op social media fel gereageerd op de geruchten rondom zijn financiële eisen bij een transfer van Erling Haaland. Raiola en vader Ralf-Inge zouden een flink bedrag willen incasseren bij een transfer van de Noorse spits.

Zaakwaarnemer Raiola en vader Ralf-Inge hebben deze week een bezoek gebracht aan meerdere topclubs om te spreken over Haaland. Dat is naar buiten gebracht door de Spaanse media. Barcelona is één van de clubs waar deze week mee is gesproken. Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester City en Manchester United zijn de andere clubs waar Raiola om de tafel zou hebben gezeten.

RAC1-journalist Gerard Romero, die over het algemeen goed geïnformeerd is, meldde zondag dat Raiola en vader Alf-Inge een fee van twintig miljoen euro per persoon eisen bij een transfer. Bij elkaar opgeteld gaat dat dus om veertig miljoen euro. Raiola spreekt op Twitter echter van 'Fake News'. De zaakwaarnemer heeft een filmpje gepubliceerd, waar de koppen over de fee die hij zou eisen te zien zijn. 'Nepnieuws verspreidt zich snel en ver' luidt het bijschrift van Raiola.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws