Gudde over traditionele top-drie: 'Dat zij niet op de hoogte waren, klopt niet'

Gudde over traditionele top-drie: 'Dat zij niet op de hoogte waren, klopt niet'

Gepubliceerd: dinsdag 6 april 2021 om 22:14di 06-04-2021 om 22:14

De KNVB kijkt op van de reacties van de clubs op het nieuws dat er eind april weer geëxperimenteerd wordt met publiek in de stadions. PSV, Ajax en Feyenoord lieten weten dat ze van niets wisten: de voetbalbond werkt echter al langer aan deze plannen.

In het laatste weekend van april mag er weer een beperkt aantal publiek naar de Eredivisie-stadions. Sportmarketeer Chris Woerts had maandagavond bij Veronica Inside de primeur, dinsdag werd er definitief groen licht gegeven. Voor de traditionele top-drie kwam deze beslissing als een donderslag bij heldere hemel, maar de KNVB ziet het anders. "Dat zij niet op de hoogte waren, klopt helemaal niet. Vorige week dinsdag hebben alle clubs bericht gehad dat het veiligheidsberaad groen licht had gegeven hiervoor", laat directeur Eric Gudde weten bij NOS Langs de Lijn En Omstreken.

Een woordvoerder van de voetbalbond laat bovendien aan Voetbal International weten dat de clubs eind maart al bericht hebben gekregen dat dit eraan zat te komen. De dertigste Eredivisie-speelronde was al opgekomen op een voorlopige lijst met testevenementen. Dinsdag is dus gebleken dat deze evenementen definitief plaats mogen vinden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws