Boscagli: 'Ik ben dankbaar voor die vergelijking, ook al speelt hij bij Ajax'

Boscagli: 'Ik ben dankbaar voor die vergelijking, ook al speelt hij bij Ajax'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 07:28wo 07-04-2021 om 07:28

Olivier Boscagli bewijst dit seizoen zijn waarde voor PSV. De Fransman speelde vier van de laatste vijf wedstrijden op het middenveld in Eindhoven. Hij is vereerd wanneer de vergelijking wordt gemaakt met Ajax-speler Daley Blind.

Boscagli bewijst de afgelopen wedstrijden dat hij ook van waarde kan zijn voor PSV op het middenveld. Hij gaf twee assists tegen Heracles Almelo, voordat hij naar de kant moest met wat kramp. "Het ritme is even wennen, maar ik vind het leuk en kan ook aanvallend meer brengen", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. "De coach weet dat hij me op meerdere posities kan inzetten en ik wil zijn vertrouwen terugbetalen."

Zijn goede prestaties doen denken aan het spel van Blind, die bij Ajax ook op meerdere posities uit de voeten kan. "Ik ben dankbaar voor die vergelijking, ook al speelt hij bij Ajax. Hij speelde voor Manchester United, een club die ik sinds mijn jonge jaren volg. In Oranje speelde hij een tijdje terug een superwedstrijd, met passes van achteruit. Dat vind ik leuk om naar te kijken", is Boscagli blij met de lovende woorden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws