Breaking news

Spelers Esbjerg FB publiceren open brief en eisen ontslag Hyballa

Klopp valt scheidsrechter aan: 'Ik zou bijna denken dat het iets persoonlijks was'

Klopp valt scheidsrechter aan: 'Ik zou bijna denken dat het iets persoonlijks was'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 09:20wo 07-04-2021 om 09:20

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 09:32wo 07-04-2021 om 09:32

Jürgen Klopp is helemaal niet blij met landgenoot Felix Brych. De Duitse scheidsrechter speelde een negatieve hoofdrol in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, vindt de Liverpool-manager.

De woede van Klopp komt vooral voort uit een moment voor de tweede goal van Real. Kort voordat Marco Asensio de score verdubbelde, maakte Lucas Vazquéz in de ogen van Klopp een overtreding op Sadio Mané. Brych floot niet, met alle gevolgen van dien.

"Ik begrijp niet wat de scheidsrechter daar deed", reageert Klopp na afloop. "Ik zou bijna denken dat het iets persoonlijks was. De scheidsrechter deed net alsof Sadio een schwalbe maakte, terwijl het een duidelijke overtreding was. Na dat moment kreeg Sadio overigens helemaal niks meer mee van de scheidsrechter. Dat klopt niet. Dat heb ik hem ook verteld na afloop. Het was oneerlijk."

Na het laatste fluitsignaal liep Klopp het veld op om een hartig woordje te spreken met Brych. Die liet zich niet kennen. "De manier waarop je tegen mij praat is ook oneerlijk", counterde de Duitse scheidsrechter. Liverpool verloor met 3-1 van Real Madrid.

J. Klopp critizes Ref F. Brych: "It's unfair" | Brych hits back: "What you're doing now is unfair, too." [paraphrasing] from r/soccer

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws