Update: eerste reactie van geblesseerde Suárez, 'zo snel mogelijk weer terug'

Update: eerste reactie van geblesseerde Suárez, 'zo snel mogelijk weer terug'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 23:37wo 07-04-2021 om 23:37

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 23:39wo 07-04-2021 om 23:39

Atlético Madrid ziet de voorsprong in de Primera División als sneeuw voor de zon verdwijnen en moet het de komende tijd ook nog eens stellen zonder topschutter Luis Suárez. De Uruguayaan heeft een spierblessure opgelopen op de training.

Dat meldt Atlético via de officiële kanalen. De club geeft aan dat het gaat om een 'spierblessure in het linkerbeen', maar doet verder geen uitspraken over de ernst van de kwetsuur. 'We wachten de verdere ontwikkelingen af', zo valt er op de clubwebsite te lezen, zonder dat de club uitspraken doet over de duur van de afwezigheid van Suárez. 

Suárez liep tegen de blessure aan op de training en is de volgende streep door de rekening van trainer Diego Simeone. De spits maakte dit seizoen al negentien doelpunten in La Liga. Atlético ziet de voorsprong de laatste weken echter steeds kleiner worden. FC Barcelona is inmiddels genaderd tot op één punt van Los Rojiblancos.

Update: Suárez lijkt spoedig weer op het veld te staan. El Pistolero is dat in ieder geval wel van plan, laat hij weten via Twitter. 'Dank voor al jullie steun. Nu is het een kwestie van herstellen, om het team zo snel mogelijk weer te kunnen helpen. Ik zal nooit ophouden met vechten!' De uitwedstrijd tegen Real Betis van zondagavond komt nog te vroeg, de volgende wedstrijd is één week later, thuis tegen Eibar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws