Breaking news

Koeman wint eerste prijs met Barcelona dankzij excellerende Frenkie de Jong

'De Vrij in luxepositie: verdediger kan kiezen uit drie Europese giganten'

'De Vrij in luxepositie: verdediger kan kiezen uit drie Europese giganten'

Gepubliceerd: woensdag 7 april 2021 om 19:49wo 07-04-2021 om 19:49

Laatste update: woensdag 7 april 2021 om 20:57wo 07-04-2021 om 20:57

Stefan de Vrij heeft volgens voetbalcommentator Emile Schelvis aanbiedingen van drie Europese giganten op zak. De centrumverdediger van Inter en het Nederlands elftal kan zijn carrière vervolgen in Frankrijk of Engeland.

"Hij heeft drie geweldige aanbiedingen binnen gekregen in de afgelopen periode van Paris Saint-Germain, Liverpool en Manchester City", meldt Schelvis in de studio van Ziggo Sport. "Hij kan daar tekenen, maar dan moet Inter nog wel even meewerken."

Volgens Schelvis zal dat het probleem niet worden. "Dan zou je denken: dat gaat ze toch niet doen voor de beste verdediger van de Serie A? Inter verkeert in grote financiële nood en zijn wel geneigd om mee te werken. Moeten misschien wel meewerken, want ook met De Vrij lopen nog een aantal financiële zaken die nog niet afgehandeld zijn", gaat Schelvis verder.

Momenteel stevent De Vrij met Inter op de landstitel af in Italië. De koploper van de Serie A heeft met nog negen speelrondes te gaan een voorsprong van acht punten op naaste belager AC Milan. Dinsdagavond speelt Inter een thuiswedstrijd tegen Sassuolo, de huidige nummer negen van de ranglijst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Waar moet De Vrij gaan tekenen?

(2138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws