Overmars doet Ajax-onthulling: 'Mag eigenlijk niet, maar laat ik het maar zeggen'

Overmars doet Ajax-onthulling: 'Mag eigenlijk niet, maar laat ik het maar zeggen'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 20:42do 08-04-2021 om 20:42

Laatste update: donderdag 8 april 2021 om 20:55do 08-04-2021 om 20:55

Andre Onana heeft nog geen akkoord bereikt met Ajax over een nieuw contract. De gesprekken zijn onderweg, vertelt directeur Marc Overmars aan RTL7. Hij heeft al wel beet met Maarten Stekelenburg.

Gevraagd naar de status van Onana, reageert Overmars in eerste instantie: "De status is dat hij niet keept." Vorige week meldde De Telegraaf dat Onana een aanbieding heeft ontvangen van Ajax. De Amsterdammers willen zijn contract graag verlengen om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit kan lopen.

"We zijn in gesprek", zegt Overmars. Hij wil tot de zomer van 2024 verlengen met Onana, al lijkt de Kameroense doelman zelf voor 2023 te gaan. "Ik hoop dat er binnenkort duidelijkheid komt. Ik verwacht wel in de komende weken duidelijkheid. Het zou voor meerdere jaren moeten zijn."

Stekelenburg
Maarten Stekelenburg, die door een blessure eveneens ontbreekt in de eerste Europa League-ontmoeting met AS Roma, kreeg vorige week een formele ontslagbrief van Ajax, maar gaat zijn aflopende contract verlengen. Overmars: "Ik denk dat dat wel zo goed als rond is. Het mag eigenlijk niet, maar laat ik het maar zeggen: het is zo goed als rond."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws