Overmars duidelijk: 'Ik denk dat het goed voor Ajax is als hij langer blijft'

Overmars duidelijk: 'Ik denk dat het goed voor Ajax is als hij langer blijft'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 21:10do 08-04-2021 om 21:10

Marc Overmars heeft zich donderdagavond kort voor de aftrap van Ajax - AS Roma uitgelaten over de toekomst van Erik ten Hag. De trainer ligt nog anderhalf jaar vast in Amsterdam en wordt regelmatig gelinkt aan buitenlandse clubs.

In Duitsland wordt Ten Hag zo nu en dan genoemd als kandidaat voor Borussia Mönchengladbach. Overmars maakt zich geen zorgen. "Ten eerste heeft Erik nog een contract voor een jaar, dus in principe bepaalt de club gewoon", aldus de Ajax-directeur bij RTL7.

Overmars is 'heel tevreden' over Ten Hag, benadrukt hij. "Erik komt steeds beter tot zijn recht bij Ajax en wordt ook steeds meer gewaardeerd door de mensen. Ik denk dat het goed voor Ajax zou zijn als hij nog wat langer blijft."

Ten Hag koerst met Ajax af op de landstitel en heeft zijn ploeg naar de finale van de KNVB Beker - tegen Vitesse - geleid. In de kwartfinale van de Europa League is AS Roma de tegenstander. Ten Hag is 'al heel gericht bezig met komend seizoen', aldus clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International zondagavond bij Studio Voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws