Ten Hag praat over perspectief Ajax, Tadic en blunderende Scherpen

Ten Hag praat over perspectief Ajax, Tadic en blunderende Scherpen

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 23:31do 08-04-2021 om 23:31

Erik ten Hag heeft nog altijd alle vertrouwen in een goede afloop voor Ajax, ondanks een 'vervelende' thuisnederlaag tegen AS Roma. Het tweeluik is zeker nog niet beslist, benadrukt Ten Hag.

"Dit is heel vervelend. We hebben het even niet ervaren, want het is even geleden dat we verloren (december 2020, red.). Natuurlijk doet het pijn, maar je moet ermee leven. We hadden de wedstrijd in handen, konden de 2-0 maken, maar plots kantelde de wedstrijd", zegt Ten Hag bij RTL7.

Ten Hag heeft het nog niet opgegeven. "We zijn pas op de helft, we hebben gezien dat we met hun niveau meekunnen, hun onze wil op kunnen leggen en op voorsprong kunnen komen. Het biedt perspectief, maar het zal zwaar worden."

Dusan Tadic miste bij een 1-0 voorsprong een penalty voor Ajax, maar Ten Hag neemt hem niets kwalijk. "Hij is een expert. Het is geen zekerheid, maar bij hem wel. Deze keer mist hij hem, het draait de wedstrijd en dat is jammer."

Kjell Scherpen wordt door Ten Hag in bescherming genomen. De doelman ging in de fout bij de gelijkmaker. "Dat is inherent aan voetbal, een sport van fouten. Ik kan leven met hoe wij hier gespeeld hebben. Zo moeten we verder gaan. Als je thuis met 1-2 verliest zal het niet makkelijk worden, maar het is nog niet verloren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws