'Álvarez kwam nog voordat de tweede helft was begonnen zijn excuses aanbieden'

'Álvarez kwam nog voordat de tweede helft was begonnen zijn excuses aanbieden'

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 18:13ma 12-04-2021 om 18:13

Edson Álvarez heeft nog tijdens de wedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk (0-1 voor de Amsterdammers) zijn excuses aangeboden aan Lennerd Daneels. De Mexicaan maakte een slaande beweging en kreeg daar geel voor.

In de eerste helft tikte Álvarez zijn Belgische opponent in het gezicht. Scheidsrechter Nijhuis trok de gele kaart, maar dat vindt Kostas Lamprou gek. "Ik zag het niet, maar ik heb het wel gehoord", zegt de Griekse goalie van RKC tijdens VI LIVE. "Ik hoorde gewoon de klap en zag later in de herhaling dat hij hem gewoon met zijn linkerarm geslagen heeft."

De defensief ingestelde middenvelder van Ajax was zich ook bewust van zijn fout. "Ik moet zeggen dat hij zijn excuses is komen aanbieden", onthult Lamprou. "Dat deed hij nog voor de tweede helft begonnen was. Wij kwamen het veld op en toen kwam Álvarez meteen op Daneels af lopen. Hij heeft gewoon zijn excuses aangeboden, dus hij moet geweten hebben dat hij iets fout had gedaan."

Ajax won dankzij een acrobatische treffer van Sébastien Haller met de kleinst mogelijke marge in Waalwijk. Het spel van de Amsterdammers was niet om naar huis te schrijven, maar toch zijn ze nog maar twee zeges verwijderd van de 35e landstitel in de clubgeschiedenis.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws