ED: PSV wil meedenken en hoopt drie miljoen te ontvangen voor pechvogel

ED: PSV wil meedenken en hoopt drie miljoen te ontvangen voor pechvogel

Gepubliceerd: maandag 12 april 2021 om 18:53ma 12-04-2021 om 18:53

Érick Gutiérrez kan na dit seizoen vertrekken bij PSV. De Mexicaan, die maandag geblesseerd raakte en daarmee het restant van zijn seizoen in Eindhoven in rook op zag gaan, heeft te kennen gegeven in Europa te willen blijven.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het 'goed voorstelbaar' dat Gutiérrez na dit seizoen vertrekt bij PSV, omdat de club er niet onwelwillend tegenover staat om de middenvelder te verhuren of te verkopen. Als er partijen geïnteresseerd zijn in 'Guti', zal de club meedenken en hoopt het waarschijnlijk nog zo'n drie miljoen euro voor hem te kunnen ontvangen. In 2018 betaalden de Eindhovenaren nog ruim het dubbele.

De Mexicaanse spelmaker wil graag in Europa blijven, maar als dat niet lukt is een terugkeer naar zijn vaderland ook één van de mogelijkheden voor de middenvelder. Dat zou een teleurstelling zijn voor speler en club, want drie jaar geleden werd hij nog met veel bombarie binnengehaald en begon hij goed aan zijn periode in de Eredivisie. Door blessureleed kwam hij echter nog niet verder dan vijftien basisplaatsen in competitieverband.

Gutiérrez liep maandag een spierblessure op en zal er alles aan gaan doen om in ieder geval de Gold Cup te halen. De 25-jarige middenvelder is Mexicaans international en hoopt zich op dat toernooi in de kijker te kunnen spelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws