Wijndal staat nog steeds achter uitspraak: 'Hebben we onlangs nog bewezen'

Wijndal staat nog steeds achter uitspraak: 'Hebben we onlangs nog bewezen'

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 18:05wo 14-04-2021 om 18:05

Laatste update: woensdag 14 april 2021 om 18:09wo 14-04-2021 om 18:09

Owen Wijndal vindt dat AZ heeft bewezen dat het een betere selectie heeft dan PSV. Een kleine maand geleden deed de linksback die uitspraak, wat zorgde voor uiteenlopende reacties. Wijndal blijft in de strijd om plek twee echter wel op zijn hoede voor de Eindhovenaren.

"Je moet altijd blijven dromen, maar Ajax is in principe niet meer te achterhalen", vertelt Wijndal in gesprek met Voetbal International over de huidige stand in de Eredivisie. "Wij moeten die tweede plek veiligstellen. Ik heb eerder al gezegd dat ik vind dat wij de tweede selectie van Nederland hebben. Dat bewezen we onlangs nog tegen PSV."

Desondanks onderschat Wijndal concurrent PSV niet. "Toch worden het nog een paar spannende weken. PSV gaat niet zomaar wat punten laten liggen. Ook zij hebben een zeer goede selectie. Helaas komen we elkaar niet meer tegen", besluit de international van Oranje.

AZ en PSV hebben momenteel evenveel punten verzameld. PSV is echter met nog vijf duels op het programma de huidige nummer twee, doordat de formatie van Roger Schmidt een beter doelsaldo heeft. De tweede plek geeft aan het einde van het seizoen recht op een voorronde Champions League-ticket.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws