Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

'Laatste bod' van Ajax geweigerd: 'We zien het anders en hebben gereageerd'

'Laatste bod' van Ajax geweigerd: 'We zien het anders en hebben gereageerd'

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 08:40ma 19-04-2021 om 08:40

De onderhandelingen tussen Marc Overmars en Andre Onana lopen nog. Dat benadrukt zaakwaarnemer Albert Botines in gesprek met Voetbal International. Het laatste bod van Ajax is niet geaccepteerd.

Overmars wil het contract van Onana openbreken en verlengen, maar de doelman en zijn zaakwaarnemer weigeren vooralsnog hun jawoord te geven. "Maar we zijn nog in onderhandeling", reageert Botines tegenover VI.

"Ajax heeft ons een laatste bod gestuurd, maar daarin zitten nog een paar punten, die wij anders zien, en waar wij op gereageerd hebben. Het is nu gewoon afwachten welke kant het op gaat, maar het is zeker niet zo dat Andre niet bij zal tekenen."

'Hard spel van Overmars?'
Overmars liet zondag weten dat de onderhandelingen met Onana op niets zijn uitgelopen. Mocht hij zijn tot medio 2022 lopende contract niet verlengen, dan hoopt Ajax hem komende zomer te verkopen. "Dat is logisch", aldus Ajax-watcher Freek Jansen van VI.

Door een dopingsschorsing komt Onana sinds februari niet meer in actie. "Ajax steunt hem gigantisch en verwacht iets terug in de vorm van een nieuw contract, maar ze komen er niet uit. Dat is treurig. De vraag is nu: is het hard spel van Overmars of is het klaar met Onana?"

Mocht het zover komen, dan verwacht Jansen een zware transferkluif voor het kamp-Onana. "Dat wordt heel interessant. Welke club gaat in hemelsnaam een keeper kopen die in zijn eerste seizoen niet kan spelen? Ik vraag me af of clubs in deze coronatijden het risico nemen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws