'PSV is denk ik de beste vervolgstap voor mij, ben niet iemand die op geld uit is'

'PSV is denk ik de beste vervolgstap voor mij, ben niet iemand die op geld uit is'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 13:26di 20-04-2021 om 13:26

Laatste update: dinsdag 20 april 2021 om 13:31di 20-04-2021 om 13:31

De soap rond zijn overstap van FC Twente naar PSV was een wijze les voor Joël Drommel. Ruim een maand moest de 24-jarige doelman wachten op het verlossende woord.

"Ik kreeg er elke week vragen over", vertelt Drommel aan ESPN. "Natuurlijk hoop je dat het zo snel mogelijk wordt afgerond, want het was al heel snel bekend. Dan wil je dat het snel klaar is en je koppie bij FC Twente kan houden. Nu heeft het even geduurd, dat is vervelend. Maar daar leer je ook weer mee omgaan."

Drommel verhuist deze zomer naar PSV, dat een slordige 3,5 miljoen euro voor hem betaalt. Om de transfer mogelijk te maken liet hij een contractueel afgesproken percentage van de transfersom vallen. "Ik ben niet iemand die op geld uit is. Ik ben iemand die naar ontwikkeling en naar carrière kijkt. En ik denk dat dit de beste vervolgstap voor mij is."

Het is nog onduidelijk of Drommel meteen de nummer één wordt in het Philips Stadion. De huurperiode van Yvon Mvogo (RB Leipzig) loopt in principe nog een jaar door. "Je gaat naar een nieuwe club, dan begin je weer op nul. Je moet je weer bewijzen en laten zien dat je de nummer één wil worden en wil zijn. Dat geldt voor iedere club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws