Drommel maakt meteen vrienden in Eindhoven: 'Dit is dé club van Nederland'

Drommel maakt meteen vrienden in Eindhoven: 'Dit is dé club van Nederland'

Gepubliceerd: vrijdag 16 april 2021 om 14:04vr 16-04-2021 om 14:04

Joël Drommel heeft op zijn eerste 'werkdag' bij PSV meteen vrienden gemaakt. De doelman, die na dit seizoen de overstap zal maken van FC Twente naar Eindhoven, bestempelde zijn nieuwe club als 'dé club van Nederland'.

Het mediateam van PSV sprak uitvoerig met de goalie uit Bussum en die liet merken bijzonder trots te zijn. "Het Nederlands elftal was een jongensdroom, maar een transfer naar PSV is dat natuurlijk ook", zegt Drommel op de Eindhovense kanalen. "Dit is dé club van Nederland, zo mag ik dat wel zeggen. Als jonge jongen hoop je dat je ooit bij zo'n club mag spelen en nu is dat werkelijkheid."

Drommel stelt dat de keuze voor PSV een logische is. "Dit is ideaal en ook begrijpelijk, als je naar de filosofie kijkt die deze club aanhangt. Ze willen een meevoetballende keeper en ik had er ook meteen en warm en goed gevoel bij. Ik heb er heel veel zin in en zie er naar uit om mooie wedstrijden te spelen voor de supporters."

Drommel tekent een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven. PSV en Twente doen geen uitspraak over de transfersom die bij de deal gemoeid is. De huidige nummer twee van de Eredivisie zou volgens het Eindhovens Dagblad 3,5 miljoen euro op tafel leggen voor de doelman.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws