Breaking news

PSV passeert AZ: nog twee wedstrijden overleven voor Champions League-ticket

Milan-directeur Maldini doet onthulling: 'Ik wist niets van de Super League'

Milan-directeur Maldini doet onthulling: 'Ik wist niets van de Super League'

Gepubliceerd: donderdag 22 april 2021 om 10:32do 22-04-2021 om 10:32

AC-Milan directeur Paolo Maldini wist naar eigen zeggen niets van de Super League-plannen die gesmeed werden, totdat zondagavond het nieuws naar buiten kwam. Milan maakte bekend één van de twaalf clubs oprichters te zijn.

"Ik wist er niets van", vertelde Maldini voorafgaand aan de wedstrijd Milan-Sassuolo voor de camera van Sky Sport Italia. "Ik wil duidelijk maken dat ik allerminst betrokken ben geweest bij de gesprekken over de Super League. Pas zondagavond, toen de verklaringen van de clubs naar buiten kwam, kwam ik erachter. Verder wist ik helemaal niets."

Volgens de Milan-directeur kwam het besluit voor het Super League-plan van mensen die boven hem staan. "Maar dat wil niet zeggen dat ik niet de verantwoordelijkheid moet nemen. Ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans. Niet alleen aan die van AC Milan, maar aan alle voetbalfans. Zij voelen zich verraden."

Nu de Super League-plannen in duigen zijn gevallen, moet Milan zich concentreren op het doel dat voorafgaand aan dit seizoen werd gesteld. "We moeten bij de bovenste vier eindigen, om zo na zeven jaar weer Champions League-voetbal te kunnen spelen. Dit doel hebben onze spelers heel duidelijk voor ogen", besluit Maldini. De club staat na de nederlaag tegen Sassuolo op de tweede plaats, op tien punten van koploper Internazionale

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws