Update: Huntelaar weerlegt Duitse geruchten, geen fysieke aanval van Schalke-fans

Update: Huntelaar weerlegt Duitse geruchten, geen fysieke aanval van Schalke-fans

23-04-2021 18:29 Laatste update: 18:26
71

Ook Klaas-Jan Huntelaar is fysiek aangevallen door fans van Schalke 04. De spelersbus van Die Königsblauen werd dinsdag opgewacht door woedende supporters, nadat degradatie naar de Tweede Bundesliga een feit werd voor de club.

Het Duitse Express komt met meer details over de aanvaring van de Schalke-selectie met de supporters, na de degradatie van de hekkensluiter van de Bundesliga. Volgens het medium is Huntelaar, net als ploeggenoten Ralf Fährmann en Amine Harit, fysiek aangevallen. Ook trainer Dimitrios Grammozis en assistent Mike Büskens werden belaagd door de Schalke-aanhang.

Schalke degradeerde dinsdagavond, doordat het met 1-0 op bezoek bij Arminia Bielefeld verloor. Later doken er filmpjes op van Schalke-spelers die moesten vluchten voor de ziedende supporters. Ook werd de auto van spits Mark Uth ondersteboven gegooid. Clubicoon Gerald Asamoah deed de dag na de rellen een boekje open over de turbulente aanvaring.  

Update: Het nieuws van het Duitse medium Express is onjuist. Klaas-Jan Huntelaar heeft in een reactie aan Veronica Inside laten weten dat hij niet is aangevallen door boze Schalke-fans. Ook ploeggenoten Amine Harit en Ralf Fährmann zouden ongedeerd zijn gebleven. Over de situatie van trainer Dimitrios Grammozis en assistent Mike Büskens laat Huntelaar zich niet uit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie