'Vier clubs maken interesse in Tagliafico kenbaar, Ajax stelt vraagprijs vast'

'Vier clubs maken interesse in Tagliafico kenbaar, Ajax stelt vraagprijs vast'

Gepubliceerd: zaterdag 24 april 2021 om 08:21za 24-04-2021 om 08:21

Laatste update: zaterdag 24 april 2021 om 10:30za 24-04-2021 om 10:30

Naast Leeds United wil ook Internazionale werk maken van de komst van Nicolás Tagliafico, zo meldt het Spaanse AS. Daarnaast zouden ook Manchester City en Atlético Madrid al langere tijd geïnteresseerd zijn in de linksback. Ajax wil graag vijftien miljoen euro zien voor Tagliafico.

Met dat nieuws pakt de Spaanse sportkrant zaterdagnacht uit. Het medium beweert dat 'alles erop wijst dat Tagliafico één van de grote hoofdrolspelers in de volgende transferperiode gaat worden'. Er zouden ook nog meer Italiaanse ploegen - die niet bij naam worden genoemd - interesse hebben in de 28-jarige international. De kans lijkt dus steeds groter te worden dat Tagliafico komende zomer vertrekt bij Ajax. De Amsterdammers zijn ook bereid om mee te werken aan een transfer.

In de voetbalpodcast van De Telegraaf gaat clubwatcher Mike Verweij ook in op een mogelijke transfer van Tagliafico. "Dat zou heel goed zijn voor Ajax, dat Tagliafico al langer wil verkopen. Hij is één van de spelers die nog geld kan opbrengen, dachten ze bij Ajax. Maar hij is oud, weinig restwaarde en de belangstelling laat te wensen over. Als Leeds zich nu heeft gemeld, waar het op lijkt, dat zou een goede deal kunnen worden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws