Lang 'babbelde' met trainer over toekomst: 'Ik heb hem één ding gezegd'

Lang 'babbelde' met trainer over toekomst: 'Ik heb hem één ding gezegd'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 16:44do 06-05-2021 om 16:44

Noa Lang denkt pas na het seizoen na over zijn toekomst. Dat heeft Club Brugge-trainer Philippe Clement gezegd. Lang wordt gelinkt aan veel clubs uit Europa. 

Lang is volgens Clement niet bezig met de interesse van alle genoemde clubs. "Noa gaat pas na het seizoen nadenken over zijn toekomst. Ik vind dat een volwassen houding. Niet zo lang geleden heb ik met hem gebabbeld. Toen heb ik hem één ding gezegd: denk pas na het seizoen over je toekomst. En hij heeft mij bevestigd dat dat ook zijn plan is", zo wordt Clement geciteerd door Het Nieuwsblad.

Voor Lang is het hoe dan ook een bewogen jaar. Hij is bij Club Brugge een van de belangrijkste spelers en speelt de ene na de andere wedstrijd. "Noa zegt zelf dat het de eerste keer is in zijn carrière dat hij zo veel wedstrijden op één seizoen speelt, en dat kort na elkaar. Daarom heeft hij al z'n energie nu op het veld nodig. Eerst kampioen spelen met Club, daarna nadenken: ik vind dat een heel volwassen houden voor zo’n jonge kerel", zegt Clement. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws