'Belangstelling uit Premier League voor '20million-rated' Noa Lang'

'Belangstelling uit Premier League voor '20million-rated' Noa Lang'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 22:10di 04-05-2021 om 22:10

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 22:22di 04-05-2021 om 22:22

Vertrekt Noa Lang al na één jaar uit België? Die vraag kan inmiddels voorzichtig worden gesteld, want Club Brugge lijkt steeds meer geïnteresseerde clubs op de stoep te krijgen. Ook Leeds United heeft interesse.

Dat meldt de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph. De opmars van Lang bij Club Brugge is niet onopgemerkt gebleven in Engeland. De krant schrijft dat ook het Leeds United van Marcelo Bielsa het oog heeft laten vallen op de '20million-rated player'. Maar Leeds is niet de enige geïnteresseerde partij, naar verluidt zijn ook clubs uit Italië, Duitsland en Spanje in Lang geïnteresseerd.

Lang vertrok afgelopen zomer bij Ajax en maakte in België meteen veel indruk. Hij veroverde snel een basisplaats en staat inmiddels op vijftien competitiedoelpunten in 25 wedstrijden. Zijn afkoopsom wordt geschat op ongeveer twintig miljoen euro. Lang heeft bij Club Brugge nog een contract tot 2024. 

Club Brugge huurde Lang afgelopen zomer van Ajax, inclusief een verplichte koopoptie. Hij brak in Amsterdam nooit echt door. Lang wilde bij Ajax echter voor z'n kans gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Lang toe aan de volgende stap?

(2068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws