Israël rekent op vertrek van 'ster' Zahavi bij PSV: Eén avontuur te veel

Israël rekent op vertrek van 'ster' Zahavi bij PSV: "Eén avontuur te veel"

Gepubliceerd: maandag 10 mei 2021 om 20:40ma 10-05-2021 om 20:40

Laatste update: maandag 10 mei 2021 om 21:20ma 10-05-2021 om 21:20

Israël is in de ban van de situatie rond Eran Zahavi. De Israëlische journalist Tal Shorrer van Channel 13 denkt dat de PSV-spits na één jaar al vertrekt uit Nederland. Dat zegt hij tegen AT5.

De vrouw van Zahavi werd zondagmiddag overvallen in Buitenveldert en daarbij werden ook zijn kinderen bedreigd. Vanzelfsprekend is dat groot nieuws in Israël, zegt Shorrer. "Naast de politieke situatie en wat er hier gebeurt in Jeruzalem, is dit het grootste verhaal van dit moment."

Zahavi is een absolute ster in Israël. Hij speelde voor zowel Hapoel Tel Aviv als Maccabi Tel Aviv en streek.na een lucratief avontuur in China neer bij PSV. "Hij weet dat hij een ster is", zegt Shorrer. "Hij wil ook behandeld worden als een ster. Sommige mensen bewonderen het, anderen houden er niet van. Maar hij is onbetwistbaar de belangrijkste sportman van dit moment. Mensen weten dat hij veel geld heeft verdiend met voetbal, zeker in China. Hij leeft het goede leven."

In Israël rekent men erop dat Zahavi PSV gaat verlaten. "Misschien was dit één avontuur te veel. Velen nemen aan dat Zahavi hierna terugkomt naar Israël."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws