Zahavi komt met statement: 'Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen'

Zahavi komt met statement: 'Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 mei 2021 om 11:39di 11-05-2021 om 11:39

Laatste update: dinsdag 11 mei 2021 om 12:14di 11-05-2021 om 12:14

Eran Zahavi wil het seizoen afmaken bij PSV. Dat maakt de Israëlische spits bekend via Instagram. Zijn gezin werd afgelopen zondag het slachtoffer van een brute overval.

Zahavi vertrok zondag halsoverkop uit Tilburg, waar PSV tegen Willem II speelde, om bij zijn vrouw en kinderen te kunnen zijn. Die waren net het slachtoffer geworden van een gewapende overval. Niet alleen de vrouw van Zahavi, maar ook zijn kinderen werden vastgebonden. Daarbij kregen zij tape op hun mond geplakt. De overvallers gingen er persoonlijke eigendommen en contant geld vandoor.

'Ik wil iedereen bedanken voor de steun die mijn vrouw en kinderen hebben gekregen', reageert Zahavi dinsdagochtend via Instagram. 'Het is belangrijk voor ons om duidelijk te maken dat we dit zeer waarderen. We voelen ons erg geliefd in Nederland. Gisteren heeft de burgemeester van Amsterdam (Femke Halsema, red.) mijn familie gebeld om haar steun uit te spreken en dat vinden we heel bijzonder.'

Over zijn toekomst is Zahavi duidelijk. 'Ik wil de geruchten stoppen: we gaan nergens heen. We zullen tot het einde van het seizoen blijven en onze missies voltooien!', aldus de 33-jarige spits, die zich tot slot richt tot zijn echtgenote Shay. 'Mijn lieve vrouw, ik dacht al dat je sterk was. Maar na deze zaak besef ik dat je nog veel sterker bent dan ik me kon voorstellen. Ik hou van je.'

PSV speelt dit seizoen nog twee wedstrijden: donderdag tegen PEC Zwolle (thuis) en zondag tegen FC Utrecht (uit). Het verschil met nummer twee AZ is één punt in Eindhovens voordeel.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eran Zahavi (@eranzahavi)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws