The Sun: Manchester United bereidt bod voor van 17,5 miljoen op Ajax-target

The Sun: Manchester United bereidt bod voor van 17,5 miljoen op Ajax-target

Gepubliceerd: woensdag 12 mei 2021 om 16:04wo 12-05-2021 om 16:04

Niet alleen Ajax zat maandag op de tribune voor Kamaldeen Sulemana tijdens de Deense topper van FC Nordsjaelland met FC Kopenhagen. Ook 'topscout' Tommy Moller Nielsen van Manchester United was aanwezig voor de negentienjarige aanvaller, weet The Sun.

De Telegraaf meldde dat Marc Overmars met het chequeboekje van Ajax naar Denemarken is gereisd, maar de concurrentie ligt op de loer. Volgens de Britse boulevardkrant wil United binnenkort een bod uitbrengen op de Ghanese international. De Premier League-grootmacht heeft zelfs 17,5 miljoen euro over voor Sulemana, terwijl Ajax aan een bedrag van zo'n twaalf miljoen dacht.

Overmars en Ajax-hoofdscout Henk Veldmate zagen Sulemana maandag één keer scoren tegen Kopenhagen (2-2). Het was al zijn zesde treffer in zes duels. "Ik wist al een week dat hij zou komen, maar het maakte niets uit voor mijn prestatie", zei de snelle dribbelaar over het bezoek van Overmars. "Hij heeft al veel duels van mij gezien, dus ik denk niet dat deze wedstrijd iets zal veranderen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws