Wijndal krijgt Ajax-advies: 'Hij moet gaan als het kan, dat is toch prachtig'

Wijndal krijgt Ajax-advies: 'Hij moet gaan als het kan, dat is toch prachtig'

Gepubliceerd: maandag 17 mei 2021 om 21:41ma 17-05-2021 om 21:41

Henk de Jong vindt dan Owen Wijndal naar Ajax moet gaan. De SC Cambuur-trainer ziet dat Wijndal ook 'al jaren weet wat hij wil'. Clubwatcher Simon Zwartkruis denkt dat de zevenvoudig Oranje-international zal vertrekken, als Ajax zich bij AZ voor hem meldt.

In de studio van VI Live reageert De Jong op een interview van Wijndal, waarin de AZ-linksback aangeeft dat hij 'wel ziet wat er gaat gebeuren'. "Hij moet naar Ajax gaan als het kan", zegt De Jong direct. "Dat is toch prachtig, man. Hij zou er wel passen en is een brutaaltje. Ik vind dat wel mooi hoor. Hij weet al jaren wat hij wil."

Clubwatcher Simon Zwartkruis denkt dat een overstap van Wijndal naar Ajax zeker kan gaan gebeuren. "Als Tagliafico weggaat en Ajax zich meldt, dan gaat hij gewoon", stelt hij. "Het is alleen een beetje lastig om dat hardop te roepen als je bij AZ speelt."

De voorbije weken zijn er meerdere publiekelijke flirts geweest tussen Wijndal en Ajax. Zo vertelden directeur voetbalzaken Marc Overmars en captain Dusan Tadic al dat Wijndal goed bij Ajax zou passen. De linksback kon zelf zijn lach niet bedwingen, toen hij in een interview werd gevraagd naar een eventuele Ajax-move.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws