'Cultspits vertrekt bij Almere en wordt al gelinkt aan 'zijn' ADO Den Haag'

'Cultspits vertrekt bij Almere en wordt al gelinkt aan 'zijn' ADO Den Haag'

Gepubliceerd: dinsdag 18 mei 2021 om 20:04di 18-05-2021 om 20:04

Thomas Verheydt vertrekt bij Almere City. Dat heeft de club bekend gemaakt. De sterke spits gaat na dit seizoen een nieuwe uitdaging zoeken en wordt genoemd bij ADO Den Haag.

De Flevolanders namen via de officiële kanalen afscheid van diverse spelers, waaronder Verheydt. Volgens Voetbal International wordt de targetman al in verband gebracht met ADO Den Haag, de club waar hij een zwak voor heeft en in de jeugd al voor speelde. Ook behoort een buitenlands avontuur nog tot de mogelijkheden.

De Hagenees was dit seizoen één van de belangrijkste spelers aan Almeerse zijde en leidde zijn ploeg met twintig competitiedoelpunten naar de play-offs. Daarin werd verrassend verloren van NEC (0-4) en dat was meteen de laatste wedstrijd die Verheydt in het rode shirt van City speelde. Hij kan wel nog uitverkozen worden tot Speler van het Jaar in de Keuken Kampioen Divisie, want voor die prijs is hij genomineerd.

In 2015 debuteerde de sterke spits in het betaalde voetbal bij MVV, dat hen overnam van de amateurs van IJsselmeervogels. Met de Maastrichtenaren reikte hij tot de finale van de nacompetitie en uiteindelijk verdiende hij een transfer naar League Two-club Crawley Town. Dat avontuur werd geen onverdeeld succes, waarna hij via Go Ahead Eagles bij Almere uitkwam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws