Fraser maakt zich op voor loodzwaar jaar: 'Een groot risico voor mij'

Fraser maakt zich op voor loodzwaar jaar: 'Een groot risico voor mij'

20-05-2021 07:51
43

Sparta-trainer Henk Fraser maakt zich op voor een loodzwaar jaar. Na twee uitstekende seizoenen wacht mogelijk een moeilijk derde seizoen. Daar houdt Fraser in ieder geval rekening mee.

Maar wat Fraser betreft blijft hij trainer van Sparta. "Ik besef heel goed dat volgend jaar heel pittig wordt. Vorig seizoen zijn we elfde geworden, maar dit seizoen zijn we op eigen kracht achtste geworden", zegt Fraser op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Volgend jaar is een groot risico voor mij. We gaan met hetzelfde budget werken en waarschijnlijk wordt het spelen om handhaving. Dat besef ik me al te goed, maar dat is de situatie. Ik heb het fantastisch naar m'n zin bij Sparta. Zolang zij me willen hebben, reken ik erop dat ik blijf. Ik heb een jaar bijgetekend, dus we hebben het uitstekend naar onze zin met elkaar."

Fraser en technisch directeur Henk van Stee gaan snel aan de slag met een nieuwe selectie. "Het is zaak om een selectie bij elkaar te halen of houden waar we mee gepresteerd hebben. Rankovic en Boukhari komen erbij (assistenten, red.), dus ik denk dat we iets moois voor elkaar kunnen krijgen."