'Agenda van Barcelona overhoop gegooid: eerst advocaat van Wijnaldum, dan Koeman'

'Agenda van Barcelona overhoop gegooid: eerst advocaat van Wijnaldum, dan Koeman'

25-05-2021 14:17
57

Ronald Koeman weet naar alle waarschijnlijkheid dinsdagavond wat zijn toekomst is bij FC Barcelona. Het gesprek tussen de Nederlandse trainer en clubpresident Joan Laporta, dat dinsdag plaats zou vinden, is opgeschoven.

De Spaanse media waren in rep en roer toen Laporta 's ochtends gezien werd met Mateu Alemany, sportief directeur van Barcelona. De verwachting was dat Koeman ook snel zou arriveren in Camp Nou, maar niets bleek minder waar. Jan Kabalt, de advocaat van Georginio Wijnaldum, bleek degene te zijn die op bezoek kwam in Catalonië. Dat schrijft Sport.

Dat lijkt goed nieuws te zijn voor de Nederlandse trainer, omdat Wijnaldum op zijn voorspraak naar Barcelona gehaald zou worden en onderhandelingen over een contract er dus op kunnen wijzen dat Koeman mag blijven. De komst van Kabalt maakte wel dat het allesbeslissende gesprek met de oefenmeester werd verzet.

Dinsdagmiddag laat gaat de oefenmeester met Laporta en de technische mensen van de club spreken over zijn toekomst en of hij volgend seizoen nog aan het roer staat bij de Blaugranas.