Zaakwaarnemer Koeman vertelt over gesprek met Laporta: 'Partijen vonden elkaar'

Zaakwaarnemer Koeman vertelt over gesprek met Laporta: 'Partijen vonden elkaar'

25-05-2021 23:18 Laatste update: 26-05-2021 07:38
76

Zaakwaarnemer Rob Jansen heeft meer verteld over het gesprek dat hij en Ronald Koeman dinsdagavond voerden met FC Barcelona-president Joan Laporta. Jansen heeft 'een goed gevoel' overgehouden aan de ontmoeting.

"Alles verliep in een positieve sfeer en ik heb er persoonlijk een goed gevoel aan overgehouden", vertelt Jansen tegen De Telegraaf. "Partijen hebben elkaar gevonden en er was wederzijds respect. Het gevoel is zelfs zo goed dat Ronald zomaar langer zou kunnen blijven. We zijn er nog niet, er zullen meer gesprekken volgen."

Het gesprek tussen het kamp-Koeman en het kamp-Laporta van dinsdagavond, duurde uiteindelijk ongeveer een half uur. Daarna werd al vrij snel duidelijk dat Koeman (voorlopig) nog de trainer van Barcelona is.

De laatste weken staat de positie van Koeman bij Barça onder druk. De Nederlandse oefenmeester begon erg goed aan het nieuwe kalenderjaar met de Catalaanse club: er werd een aardige reeks met wedstrijden gewonnen, waardoor de landstitel na een eerdere flinke achterstand ineens voor het grijpen lag. De laatste duels van het seizoen verdween deze echter uit zicht: de nummer drie van LaLiga morste veel punten.