ED: Naast Van Bommel en Wolfsburg kan ook PSV Berghuis voor 4 miljoen halen

ED: Naast Van Bommel en Wolfsburg kan ook PSV Berghuis voor 4 miljoen halen

27-05-2021 22:22 Laatste update: 22:28
352

Mark van Bommel lijkt Steven Berghuis naar VfL Wolfsburg te willen halen, maar mogelijk krijgt de Nederlandse trainer concurrentie van zijn oude club PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat ook de Brabanders interesse hebben in de Feyenoord-aanvoerder.

Van Bommel wordt spoedig aangesteld bij de Bundesliga-club, waarna hij vermoedelijk meerdere Nederlanders naar Volkswagen-Arena wil lokken. Eén van hen is Berghuis, die door een transferclausule voor vier miljoen euro kan vertrekken bij Feyenoord. Volgens het ED voerde Van Bommel al 'initiërende gesprekken' met de 29-jarige Oranje-international.

Maar ook PSV volgt de vleugelaanvaller nauwgezet en heeft op reguliere basis contact met zijn management, stelt de krant. Bovendien zouden ook Nederlandse clubs hem voor vier miljoen kunnen ophalen uit Rotterdam, omdat de 'opslagclausule' voor Ajax en PSV inmiddels is vervallen.

Naast Berghuis schreven media ook al dat Mohamed Ihattaren en Michal Sadílek in beeld kunnen komen bij het Wolfsburg van Van Bommel. Daarnaast moeten meerdere Nederlanders deel uit gaan maken van de technische staf, waaronder Kevin Hofland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie