'Ik heb begrepen dat Berghuis zelf graag naar Ajax zou willen'

'Ik heb begrepen dat Berghuis zelf graag naar Ajax zou willen'

28-05-2021 16:12
332

Steven Berghuis staat open voor een transfer naar Ajax. Dat zegt Valentijn Driessen van De Telegraaf. De vleugelaanvaller van Feyenoord hoopt dat de Amsterdamse club zich meldt, maar zij zouden meer zien in de komst van Steven Bergwijn.

Berghuis lijkt deze zomer te gaan vertrekken uit Rotterdam-Zuid en kan naar verluidt voor vier miljoen euro opgehaald worden. VfL Wolfsburg en PSV werden al genoemd, maar de aanvaller zelf zou op Ajax hopen. "Hij zou zelf graag naar Ajax willen", zegt Driessen voor de camera van De Telegraaf. "Hij wil dicht bij huis blijven."

Mark van Bommel, die trainer lijkt te gaan worden bij Wolfsburg, hoopt dat de captain van Feyenoord voor hem kiest. "Hij wilde Berghuis ook al toen hij nog bij PSV zat, maar toen was hij te duur. Nu is het maar vier miljoen. Ook PSV zit op het vinkentouw. Wolfsburg is natuurlijk niet naast de deur, maar dat is nog wel te rijden."

Driessen denkt overigens dat Ajax geen werk zal maken van Berghuis. "Ze zijn al eens genoemd rond Berghuis, maar ik denk dat zij eerder voor Steven Bergwijn zullen gaan. Die staat hoger op het lijstje dan Berghuis."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie