'Groningen wijst tweede aanbod Graafschap-aanbod af, onderhandelingen gestaakt'

7 juni om 18:22
Laatste update: 8 juni om 07:47

Adrie Poldervaart lijkt niet de nieuwe trainer van De Graafschap te worden. De Superboeren kwamen maandag met een verbeterd aanbod over de brug bij FC Groningen, alleen ging de Trots van het Noorden daar niet mee akkoord.

Dat meldt de Gelderlander. Doordat Poldervaart, die momenteel assistent-trainer is bij Groningen, over een doorlopend contract beschikt, moest De Graafschap een transfersom op tafel leggen om de oefenmeester binnen te halen. Het eerste aanbod van de Doetinchemmers wees technisch directeur Mark-Jan Fledderus van de hand. Ook een verbeterd aanbod van De Graafschap werd maandag dus niet geaccepteerd.

Daardoor heeft De Graafschap de komst van Poldervaart naar verluidt uit het hoofd gezet en de onderhandelingen gestaakt. De nummer drie van het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen gaat op zoek naar een nieuwe kandidaat om de trainerspositie op te vullen.

De Graafschap zoekt sinds het ontslag van Mike Snoei naar een nieuwe hoofdtrainer. Eerder wilde de club Joseph Oosting al binnenhalen als trainer. Oosting staat echter voor een overstap naar RKC Waalwijk. Peter Uneken is naar verluidt een andere gegadigde voor de vacature.